De beste winterjas voor stijl & comfort

Vandaag werd bekend dat er gigantisch gespaard is het afgelopen jaar. Door de wereldwijde pandemie en alle maatregelen die sindsdien genomen zijn is de economie grotendeels stil komen te staan en zijn veel mensen hun geld gaan opsparen. Er zij nu eenmaal niet zoveel leuke dingen te doen om geld aan uit te geven. Toch is het juist ook een goede tijd om geld aan andere dingen uit te geven. Het thuis vastzitten zorgt bij veel mensen voor somberheid en depressie. Om toch wat om handen te hebben beginnen veel mensen thuisprojecten. Ook buiten wandelen kan fijn zijn, en voor diegenen die graag kleding shoppen is dit een mooi te combineren met het aanschaffen van een nieuwe winterjas. In dit artikel bespreken we de beste winterjassen voor stijl en comfort.

Airforce

Airforce jassen zijn al jaren een begrip in Nederland. Meer dan 20 jaar staan de jassen van dit merk bekend om de goede kwaliteit stoffen en zijn ze niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Airforce is in 1998 opgericht als familiebedrijf. Het motto van het bedrijf luidt dan ook ‘dat extra beetje warmte, dat verdienen we allemaal’. Airforce heeft zowel lijnen zomerjassen als winterjassen voor dames en heren. De zomerjassen zijn gemaakt van rijke stoffen en zijn light-weight, dit maakt ze prima om tijdens de lentedagen te dragen. Ook al zitten we nu nog in de winter. Het is een prima moment om alvast voor een lentejas te shoppen. Hopelijk zijn het dan weer betere dagen. Maar als je op dit moment nog een jas kunt gebruiken voor de koude winterdagen dan is dat ook geen probleem voor Airforce.

Krakatau

Als er een volk is dat weet hoe je warm een koude winter door komt dan is het wel de Russen. Kraktau is een Russisch merk dat in 1999 is opgericht in St. Petersburg. Ook dit merk heeft een collectie zowel voor mannen als vrouwen. Een krakatau jas is gemaakt voor de koudste en slechtste weersomstandigheden. Ook zijn het jassen die een sportieve uitstraling hebben, ze zijn dan ook zeer functioneel. Alhoewel Krakatau jassen voor zowel mannen als vrouwen maakt focussen ze zich wel iets meer op heren. De jassen zijn gemaakt van technische stoffen en hebben ze een sportieve, urban stijl. Het is niet voor niets dat hun slogan dan ook ‘urban techwear’ is. Een fijne winterjas is onmisbaar tijdens deze donkere dagen. Zeker als je even wilt bijkomen tijdens een lange wandeling buiten.

Geef een reactie