Praktische cadeautips voor de man

Vaak weten we voor een vrouw altijd wel een mooi cadeau te verzinnen, maar voor een man is het een stuk ingewikkelder. Waar veras je een man mee voor zijn verjaardag, Valentijnsdag of Vaderdag? Bijvoorbeeld een pyjama heren, warme sokken of ondergoed mannen. Voor vrouwen is er zoveel meer keuze dan voor mannen. Mannen vinden het vaak fijner om praktische cadeaus te krijgen, terwijl een vrouw meer waarde hecht aan een origineel cadeau. Hieronder lees je een aantal praktische cadeautips waar je een man blij mee zal maken.

Klusspullen

Wanneer je man een beetje handig is, dan is een leuke cadeautip: klusspullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwe boor, gereedschapskist, hogedrukspuit of elektrische grasmaaier. Wanneer het hoogwaardige spullen zijn, heeft de man hier nog jaren plezier van. Zij zullen bij het krijgen van deze cadeaus al helemaal wegdromen bij de resultaten die ze ermee gaan boeken.

Herenkleding

De meeste mannen houden over het algemeen niet van shoppen. Vrouwen kunnen uren rondstruinen in allerlei winkels of op het internet. Mannen daarentegen kopen één keer in de zoveel tijd bijvoorbeeld nieuwe sokken, ondergoed en pyjama’s. Meestal kopen ze dan ook nog vaak ieder jaar ongeveer hetzelfde, wanneer ze ergens tevreden over zijn. Wat lekker makkelijk is natuurlijk, maar het is ook weleens leuk om wat meer te variëren. Daarom is dit nou juist een leuke cadeau voor een man. Kies eens ondergoed of sokken met een funky printje, ander model of rijke stof. Jouw man zal blij verrast zijn met dit cadeau. En het is daarnaast ook nog eens praktisch.

Wanneer je partner, vriend, broer of vader regelmatig ‘netjes’ gekleed gaat voor bijvoorbeeld zijn werk, dan is het ook een origineel idee om hem een stropdas cadeau te doen. Stropdassen heb je in allerlei kleuren, maten en materialen. Kies voor iets wat goed bij hem past, maar wat hij nog niet in de kast heeft liggen. Wanneer hij deze dan draagt moet hij vast even aan jou denken. Hoe leuk is dat?

Keukenapparatuur

Apparatuur in het algemeen doet het goed bij de man als cadeau. Iedere man kan in zijn keuken altijd wel een nieuw ‘snufje’ gebruiken. Het hoeft niet eens een man te zijn, die van koken houdt. Je kunt de man ook verrassen met een nieuw hightech koffiezetapparaat, wijnkoelkast, magnetron of grillapparaat. Dit zijn allemaal apparaten die zijn leven een stuk makkelijker maken. En daarom een geliefd cadeau onder de mannen.

Geef een reactie