Kérastase shampoo: welke past bij jou

Ik ben al niet zo’n fanatieke shopper maar als het gaat om haar producten ben ik bijna laks. Ik pak de goedkoopste shampoo uit het vak en dan ga ik op naar de kassa. Jaren ging dit goed. Mijn haar was gezond en stevig en herstelde zich vanzelf, eventueel ook van een shampoo die niet echt goed bij mijn haar paste. Maar helaas, met het stijgen van de leeftijd neemt de futloosheid van mijn haar toe. Al in de ochtend ziet mijn haar eruit alsof het een lange werkdag achter de rug heeft. Het hangt moe naar beneden en alle pit is eruit verdwenen. Om het in model te krijgen is heel wat lakwerk nodig, maar ja, dat bevordert de kwaliteit van het haar ook niet. Om te voorkomen dat mijn haar straks echt een hopeloze bende is, zat er niets anders op dan me eens wat meer te gaan verdiepen in de diverse shampoos. Je komt dan al snel uit bij Kérastase shampoo, een merk dat al langer op de markt is dan je misschien denkt.

Kérastase shampoo: verwennerij voor je haar

Kérastase shampoo is bedacht door wetenschappers die werkzaam waren voor het bekende merk L’Oreal. Dat was al in 1964. De shampoo is dus van Franse afkomst en het is echt een luxe product. Echt iets om jezelf en vooral je haar mee te verwennen dus. In de Franse haarsalons en inmiddels ook in veel Nederlandse salons, begint een behandeling vaak met een diagnose van het haar. Met een camera vergroten ze je haar tot zeshonderd keer en daarmee kunnen ze bepalen welk type haar je hebt en welke behandeling het beste bij je past. Ook beoordelen ze je hoofdhuid want uiteraard telt de gevoeligheid van de huid ook zwaar mee. Kérastase heeft dus shampoo’s die passen bij diverse haartypes. Denk aan Kérastase shampoo voor droog haar, geverfd haar en voor dunner wordend haar. Maar er zijn ook shampoos die juist zorgen voor dat beetje extra bijvoorbeeld door je haar te laten glanzen of je haar nog wat beter op te lichten.

Kies wat bij je past

Je hoeft natuurlijk niet je haar te laten vergroten in een salon met een camera. Meestal weet je zelf wel wat er aan de hand is met je haar en dan kun je gewoon online opzoek naar de shampoo die je nodig hebt. Kérastase shampoo biedt jouw haar hoe dan ook de juiste verzorging. Je zult het verschil snel merken dus ga opzoek naar die shampoo die bij je past.

Geef een reactie