Tijd voor wat verfrissing

Ik woon nu al zo’n ruime vier jaar in hetzelfde huis. Toen ik in het begin in mijn huis kwam te wonen, hoefde ik geen aanpassingen of verbouwingen te doen. Maar nu na zo’n aantal jaar is mijn huis wel aan wat verfrissing toe. De afgelopen weken heb ik wat meer tijd vrij vanwege de getroffen maatregelen wat betreft het virus. Die tijd heb ik gebruikt om wat aanpassingen te doen. Zo heb ik de muren geschilderd en een nieuw bad geplaatst in mijn badkamer. Dat waren de twee dingen die ik al een geruime tijd wilde doen. Dat kostte me veel moeite, tijd en energie maar het was het allemaal waard. Het zorgde gelijk voor een nieuwe verfrissende sfeer. Maar daar bleef het niet bij, want ik heb nog een aantal dingen ondernomen en daar zal ik hieronder meer over vertellen.

Ook gelijk maar een nieuwe vloer

Nadat ik de muren had geschilderd en mijn bad had geplaatst had ik de smaak te pakken en besloot ik om ook de vloer eruit te halen. Het was een mooie houten vloer, maar die heeft zijn beste tijd gehad. De vloer lag er al in toen ik daar kwam te wonen en dat is al meer dan vier jaar geleden. Ook was ik op zoek naar een vloer in een donkere kleur. Het eruit halen van de vloer was binnen een paar uurtjes voor elkaar. Daarna duurde het ook een paar uur voordat ik er een nieuwe ondervloer in had gelegd. De dag erna zou de nieuwe laminaatvloer komen, maar deze hoefde ik gelukkig niet zelf te leggen. Ik had namelijk gekozen voor laminaat inclusief leggen, want dat kwam mij het beste uit. Ik had al heel wat geklust en ik vond het ideaal om het leggen van de vloer uit te besteden aan mensen die weten hoe dat moet. Zelf had ik namelijk nog nooit een vloer gelegd en daar zou ik wel even mee bezig zijn.

Erg sfeervol geworden

De nieuwe kleur van mijn muren en de nieuwe vloer in mijn woonkamer zijn erg mooi geworden. Ik ben erg blij met het resultaat. Mijn huis is veel sfeervoller en knusser geworden. Ook heb ik nog wat sfeervolle verlichting aangebracht in mijn badkamer, zodat ik nog meer kan ontspannen in mijn nieuwe bad. Het heeft veel moeite en tijd gekost, maar het was het zeker waard. Ik geniet nu veel meer van mijn opgeknapte huis.

Geef een reactie