De eerste festival tickets zijn alweer te koop

We zitten nog midden in de winter, maar we kijken natuurlijk alweer helemaal uit naar de zomer. En dat is natuurlijk ook best logisch. Want alles is leuker in de zomer. De temperaturen zijn hoger, de dagen zijn langer en vooral er zijn heel veel feestjes. In de winter heb je die natuurlijk ook wel, maar alles is dan op een binnen locatie. En buiten in de frisse lucht is het natuurlijk een stuk leuker. In de frisse lucht, tijdens de zonsondergang of onder de sterrenhemel dansen is natuurlijk wat je wilt. Met een lekkere alcoholische versnappering in de hand en je kan er helemaal tegen aan. Drink natuurlijk met mate. Voor vragen omtrent verantwoordelijk alcoholgebruik of alcoholhulp kun je altijd terecht bij de verslavingszorg.

 

Dansend de zomer door

In de zomer zijn de dagen langer, dan is er ook meer tijd om leuke dingen te plannen. In de winter is het vaak koud en wordt het snel donker, dan plan je minder snel of plan je juist dingen die binnen zijn, daar ga je in de zomer natuurlijk niet heen. Want in de zomer wil je lekker genieten van de zon en de hogere temperaturen. Omdat er in de zomer bijna wel elk weekend een festival is waar jij je dag kan doorbrengen kan jij de zomer dansend door komen. Echter moet je daar natuurlijk wel flink wat geld voor hebben want een dagje festival loopt vaak snel op. Maar dan is het ook wel het voordeel dat je in de zomer ook veel kan werken en je de dagen doordeweeks kan benutten om geld te verdienen en in het weekend kan gaan dansen op een festival.

 

Van wat voor muziek hou jij?

Er zijn natuurlijk gigantisch veel verschillende muziekstijlen en ook daarom gigantisch veel verschillende festivals waar jij naar toe kan gaan. Maar welke muziek luister jij nou echt graag? Ben jij een echte technovlinder, iemand die goed gaat op housemusic of ben jij juist meer van de live bandjes? Voor iedereen is er wel iets te vinden en ook wel een festival waar je heen kan gaan. 

 

Nou hoeft het niet perse een muziek festival te zijn

Vaak wanneer je aan een festival denkt, denk je gelijk aan een muziekfestival waar je twaalf uur lang op kan gaan staan dansen. Maar dat hoeft natuurlijk niet gelijk zo te zijn. Wel is het wel dat je op elk festival wel muziek hoort, maar dat hoeft niet de hoofd reden te zijn waarom jij naar dat festival gaat. Denk bijvoorbeeld aan een foodtruck festival waar jij kan genieten van heerlijke gerechten met een lekker wijntje of biertje in de hand en kan bijkletsen met jouw vrienden. 

Geef een reactie