Het leukste cadeau voor je stoere bink 

Eén keer per jaar is het weer zo’n feestje, je kleine jongen is jarig. Voor hem misschien een stuk leuker dan voor jou want… wat ga je hem dit jaar nu weer eens geven? Waarschijnlijk heeft hij zelf wel al een aardige lange verlanglijst opgesteld op juist niet. Dan wordt het vinden van een leuk cadeau helemaal een lastige zoektocht. Voor jou en alle andere ouders die met dit probleem te kampen hebben, we hebben de oplossing voor jullie! Hier een aantal leuke cadeau ideeën.

Een stoere lamp

Veel van de cadeaus die je jongen krijgt verdwijnen na verloop van tijd ergens diep in de speelgoedkist. Het was leuk voor even maar daarna heeft je stoere bink het wel weer gezien. Zo’n cadeautje wil je uiteraard niet geven. Probeer daarom een cadeau te zoeken in de meer praktische sferen zoals bijvoorbeeld een lamp. Iedereen heeft een lamp nodig dus waarom geen lamp in de vorm van zijn favoriete actiefiguur of voertuig. Tegenwoordig zijn ze al heel ver en bestaan er zelfs 3D lampen in Marvel thema. Als je kleine daar niet gelukkig van gaat worden!

Een gloednieuwe fiets

Nederlands staat ook wel bekend als fietsland en het lijk wel of we er niet vroeg genoeg mee kunnen beginnen om onze kleine spruiten het te leren. Eenmaal het fietsen geleerd? Dan leer je het ook niet zomaar meer af. Daarom is een fiets het perfecte cadeau voor je jongen. Hij heeft er daadwerkelijk iets aan en zal hem ook met enige regelmaat gaan gebruiken. Daarnaast spoor je, je kind aan om lekker actief bezig te zijn in de buitenlucht. Win-win situatie dachten wij zo!

Een blokkenpakket met toebehoren

Bouwen met blokken, welke man vond dat nou niet leuk om te doen vroeger? Blokken is echt een ding voor jongens en zelfs in deze tijd met al die technologische apparaten wordt het bouwen met blokken toch nog steeds als favoriet gezien. Geef je kind daarom een blokkenpakket voor zijn verjaardag met alles erop en eraan. Hier horen uiteraard ook miniatuurvoertuigen bij en/of andere poppetjes en dieren. Schleich is gespecialiseerd in kinderspeelgoed en heeft wat nodig hebt. Van dieren tot actiehelden en van de smurfen tot omheiningen. Dit merk heeft een ontzettend uitgebreid scala aan speelgoed voor je stoere bink.

Heb jij je zoontje een ander leuk cadeau gegeven voor zijn verjaardag die zeker in deze lijst thuis hoort? We horen het graag van je!

Geef een reactie