Mijn favoriete items voor deze kerst

Zoals velen misschien wel weten, koop ik mijn kleding het liefst op de webshop Winkelstraat.nl. Dit is een shop die verschillende merken verkoopt en dus ook veel verschillende items. Door deze grote keus slaag ik hier altijd. En omdat het weer nu echt kouder wordt en we nog maar zelden dubbele cijfers op de thermometer zien, dacht ik dat het wel tijd was voor een blog over mijn favoriete winteritems wat betreft kleding. Deze tijd is immers koud en donker maar dan kan het nog wel leuk zijn!

Warme voeten

Allereerst wil ik het allerbelangrijkste noemen en dat zijn voor mij toch wel schoenen. Niet eens persé omdat ik een enorme schoenenfanaat ben maar omdat ik heel snel koude voeten heb en weinig dingen in de winter vervelender vindt. Daarom koos ik voor warme schoenen die gevoerd waren, warme laarsjes. Want volgens mij kunnen laarsjes altijd wel, onder een jurkje met een dikke panty maar ook onder een vlotte jeans. De schoenen zijn het Veterboot Logoband model van Guess. Superleuk en voor een goede prijs te verkrijgen

Een échte feestoutfit

Daarnaast moet je in de wintertijd natuurlijk een goede feestjurk klaar hebben liggen met al die vieringen die steeds om de hoek komen kijken. Bij mij is dat dit jaar een jurkje van het merk NIKKIE , het model Pleun in de kleur zwart. Dit jurkje heeft namelijk een prima pasvorm en korte mouwtjes met leuk detail. Het houdt op deze manier precies het midden tussen een normaal jurkje en een feestjurk. Hierdoor kan ik het ook na de feestdagen gewoon dragen, het past zich als het ware aan op de gelegenheid. Daarnaast ben je op deze manier dus ook nooit under-of overdressed.

Klaar voor de winter

En naast deze typische winterdingen zijn er natuurlijk ook de ‘gewone’ items. Maar voor mij zijn deze items toch wel de meest speciale. Ze zijn gewoonweg perfect voor in de winter. Ik heb het dan over de truien van het merk Reinders. Deze zijn enorm elegant en ook nog eens heerlijk warm. Zoals ik al zei, de winter kan best leuk zijn, jij kan er nog steeds leuk uitzien. Maar ook de sjaals van High zijn enorm fijn voor de winter. Deze zijn niet goedkoop maar het is de investering meer dan waard.

En dit allemaal op diezelfde winkel. Ook handig wanneer je shopt voor cadeautjes, alles is maar een paar klikken van je verwijderd.

Fijne winter!

Geef een reactie