Zo vind je een koper voor je motor

Het is je eindelijk gelukt om je vertrouwde motor in te ruilen voor de motor waar je altijd al van droomde. Je nieuwe motor is helemaal perfect en je droomt al weg van de vele heerlijke uitstappen die je ermee zult maken. Niet dat we dat geluk willen verstoren, maar heb je er al over nagedacht wat je met jouw oude motor gaat doen? Nu staat die te verkommeren in de garage en dat is toch wel echt zonde. Je zou er iemand anders ongetwijfeld een groot plezier mee kunnen doen als je hem te koop stelde. Wil je weten hoe je dit voor elkaar krijgt? Snel verder lezen is de boodschap!

Wat als je zelf gaat verkopen?

Nu we je hebben kunnen overtuigen om je oude motor een tweede leven te geven, komt natuurlijk de vraag hoe je dit moet doen spontaan in je op. Je vertelt je hele omgeving dat je een fantastische motor te koop hebt staan en je post tal van berichten op je social media. Je laat bij de supermarkt, de slager en de bakker een berichtje ophangen en wacht ongeduldig op het grote aantal reacties dat je verwacht. Wie wil nu niet die motor kopen? Helaas kan de realiteit behoorlijk tegenvallen. Na verloop van tijd merk je dat het enthousiasme voor de motor bij anderen niet zo groot is als bij jezelf.

Wat als je het verkopen overlaat aan professionals?

Na de teleurstelling die je voelde toen niemand interesse toonde in je motor, is het tijd om het over een andere boeg te gooien. Door je motor aan te bieden op een online platform zoals osw, zul je wel die enthousiaste kopers bereiken en zul je in geen tijd een nieuwe eigenaar voor je motor gevonden hebben. Hoe het werkt? Heel eenvoudig eigenlijk. Je meldt je motor aan, je zorgt ervoor dat je voldoende informatie en foto’s beschikbaar hebt en dan zit het grootste werk er voor jou al op. Het platform zal vanaf dan namelijk je taak overnemen. Je motor komt online te staan en een uitgebreid netwerk aan betrouwbare opkopers kan er een bod op uitbrengen. Binnen de kortste keren vind je een bod in je mailbox en kun je overgaan tot de effectieve verkoop en overdracht. Makkelijk, snel en efficiënt toch?

De voordelen voor jou op een rijtje

Je motor verkopen via een online platform kent enkel maar voordelen. Je moet zelf geen tijd vrijmaken voor potentiële kopers, je bent zeker van een correcte prijs en je kunt op je twee oren slapen als het over het afhandelen van de verkoop gaat. 

Geef een reactie